Zaterdagnachtkoorts met Gerard Ekdom

Jubileumeditie met Gerard Ekdom, Hans Stroeve en Etienne Lafaille

Het dak gaat eraf tijdens de 20ste jubileumeditie van Zaterdagnachtkoorts. Hedon en Zaterdagnachtkoorts zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en niet meer weg te denken uit de uitgaansagenda van Zwolle! De mix van gezellige sfeer, veel dansplezier en afwisselende muziekstijlen zorgen voor een oplopende temperatuur. De grootste dansvloer van Zwolle wordt zaterdag 29 november overstelpt door classics en hedendaagse tracks uit de koffer van DJ Hans Stroeve, maar klap op de vuurpijl is de terugkomst van niemand minder dan Gerard Ekdom. De laatste keer dat Ekdom plaats naam achter de draaitafels tijdens Zaterdagnachtkoorts wordt nog steeds gezien als één van de beste edities!
Gerard Ekdom
Met trots kan gezegd worden dat de 20e (jubileum) editie van dit event er al weer aankomt met niemand minder dan Gerard Ekdom! Gerard wilde in zijn jaren Bruce Springsteen worden. Ergens ging het dus mis, maar later vond hij zijn roeping als DJ. Met zijn fenomenale hit- en muziekkennis weet hij vaak beter wanneer een liedje in de hitparades stond dan de artiest zelf en is hij een graag geziene gast op feesten en festivals. Ekdom kent zijn klassiekers en met zijn ‘plaatjesdraaikunst’ weet hij overal het publiek opperbest te vermaken!
De vaste Zaterdagnachtkoorts gangers weten nog wel hoe het jaren geleden begon. Als opvolger van de succesvolle reeks Typisch Jaren ’80 Feesten, kwam Zaterdagnachtkoorts als terugkomend event op de Hedon agenda met als vaste DJ Hans Stroeve. Vele speciale edities en gastoptredens passeerden de revue!

No Comments Yet.

Leave a comment